LA MAMA WINSCHOTEN

LA MAMA WINSCHOTEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Mama Winschoten. Meer weten? Ontdek meer

7 mrt 2022 om 23:35 Superlekkere pizza.s, goed belegd, lekker warm! Verse ingrediënten…prima op tijd! Echte aanrader!
6 mrt 2022 om 20:32 Normaal hebben jullie egt heel fijne eten maar dit x was de kip vreselijk droog en is zo in de prullebak gegaan
21 feb 2022 om 11:50 Wij werden opgebeld dat de auto voor bezorging kapot was en dat we het zelf moesten ophalen in storm. Bezorgkosten werden niet geretourneerd en eten was bij aankomst thuis uiteraard niet warm meer. Smaak was wel prima. We bestellen niet weer hier.
19 feb 2022 om 19:37 Het was weer een heerlijke shoarma schotel, lekker met veel aardappeltjes erbij. Binnen de tijd bezorgd. Top!
11 feb 2022 om 4:36 Het duurde even , maar dan heb je ook wat. Ik had 2 pizza's besteld, De wachttijd stond goed aangegeven, en ik ben er tevreden mee. De bezorger was snel, en netjes, alle lof voor hem. De pizza's waren echt super lekker, en heel vers en heerlijk.
30 jan 2022 om 20:44 De soep was veelste zout de kruidenboter niet smeerbaar en echt warm was het ook niet
26 jan 2022 om 13:42 Eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk.
25 jan 2022 om 19:54 De bestelling stond ruim een half uur op ‘bezorger kan er elk moment zijn’. De bezorger was wel erg vriendelijk. De pasta was erg zout en de kruidenboter compleet onsmeerbaar.
23 jan 2022 om 18:23 Zeer vriendelijke bezorger en de pizza was top
23 jan 2022 om 2:58 Ik heb weer heerlijk eten gehad van jullie kwam goed warm aan en een vriendelijke bezorger
16 jan 2022 om 19:19 Om 16 :30 besteld en bezorgtijd ontvangen van 18:15.. om 18:55 niks bezorgd. Na telefoontje geen duidelijkheid alleen dat iemand onderweg was...eten was erg lekker
15 jan 2022 om 20:48 Normaal gesproken altijd goed hier, maar vandaag was het eten koud bij bezorging en we kregen kebab zonder saus ipv shoarma met saus. Hopen dat het de volgende keer weer net zo goed als anders is.